Giai đoạn chuẩn bị

Trò chơi vân động trước khi Bóng nước bắt đầu

Từ sáng, đã có rất nhiều bạn học sinh cùng nhau bơm bong bóng nước, tranh thủ chuẩn bị vật dụng cần thiết như thau, xô, súng nước và cả bột màu để cuộc chơi buổi chiều có thể diễn ra một cách sôi động nhất.

Khoảng 13 giờ, các bạn học sinh đã tập trung khá đông đủ trong sân trường và chơi trò chơi vận động lúc 14 giờ.

Phút ngẫu hứng dance trên nền nhạc EDM

15 giờ sau đó là trận chiến bong bóng nước đầy năng lượng, kịch tính và rất vui vẻ của cả trường. Tất cả đều bị dính bột màu, ướt cả mình nhưng ai nấy đều cười rất tươi.

Bên cạnh đó, bộ phận kĩ thuật âm thanh của trường cũng đã mở rất nhiều bài nhạc sôi động giúp các bạn học sinh có thêm tinh thần và hứng thú hơn.

Song song đó là tiết mục nhảy Random Kpop của các thành viên đến từ nhiều chi đoàn khác nhau. Xuyên suốt các tiết mục ấy là sự hò reo và cổ vũ rất nhiệt tình của cả trường.

EDM music

Cứ mỗi 3 năm, ngày hội “Ném bóng nước” mới được tổ chức 1 lần, nhưng lại mang đến cho học sinh nhiều cảm xúc khác nhau và nhiều kỉ niệm khó quên. Hi vọng sau ngày hội, các bạn sẽ học tập tốt hơn và anh chị khối 12 sẽ có tinh thần thật lạc quan để có thể đạt được kết quả thật cao trong kì thi đại học sắp tới.

Những hình ảnh khác:

Tập thể B1K6

Tập thể A1K7

Tập thể "tùm lum"

Tập thể A2K8

Tập thể B1K8

Lúc sân trường còn "khô ráo"

"Khỏe gì đâu"

"Để thêm nước cho 2 đứa bây"

------------------------------------------------------

“THROWING WATER BALLOONS” DAY

SCHOOL YEAR 2019-2020

With the approval of the school's administrators, the school executive committee coordinated to organize the "Throwing the water balloons" festival with the whole scale of the school's teachers and students. The game not only helps students reduce pressure after the end of stressful exams, but also creates many unforgettable memories in the hearts of students.

Since morning, many students have been pumping water balloons each other, taking advantage of preparing necessary items such as brasses, buckets, water guns and colorful flour so that the afternoon play can take place in the most fabulous way. .

Around 13 o'clock, the students gathered quite enough in the schoolyard and played active games at 14 o'clock.

15 hours later was a time for the battle of water balloons full of energetic, thrilling and fun of the whole school. All were stained with powder, wet all over but everyone was smiling very brightly.

Additionally, the school's sound engineering department has also opened a lot of famous songs in order to helping students get more excited.

In parallel, they were the Random Kpop dance performances of the members from many different branches. Throughout the repertoire is the cheers and cheers of the whole school.

Every 3 years, the "Throwing "water balloons" festival is held once, but it gives students many different emotions and unforgettable memories. Hopefully after the festival, 10th and 11th students will study better and the 12th grade students will have a very optimistic spirit to be able to achieve very high results in the upcoming college entrance exams.